Muziek vanaf 2014

‘Like Mirrors’ is een album uit 2014 met twintig eigen Engelstalige songs. Bij de opname zijn alle instrumenten door mijzelf bespeeld: gitaar, keyboard, harmonica en drumgeluiden.

‘Like Mirrors’
‘For Honeylips And Lonely Hearts And Universal Little Men’ maakte ik in 2015. Op dit album met veertien eigen Engelstalige songs bespeelde ik alle instrumenten zelf: gitaar, keyboard, harmonica en drumgeluiden.

‘For Honeylips And Lonely Hearts And Universal Little Men’
‘Zaterdag Live’ is een album uit 2017 met zes tracks, opgenomen tijdens een huiskameroptreden op 25 november 2017 in Haarlem Schalkwijk. ‘Mensen Om Je Heen’ (met de eerste versie van de tekst) staat er twee keer op. Op de eerste versie zijn ook Angélica Wolterink (zang en gitaar) en Juul Sussenbach (gitaar en spraak) te horen.

‘Zaterdag Live’
Op het album ‘Mensen Om Je Heen’, uitgebracht in 2019, staan tien eigen Nederlandstalige liedjes. Ik heb ze opgenomen met alleen zang en akoestische gitaar, de wijze waarop ik ze ook speel wanneer ik ergens een optreden geef. De vier poppen op de hoes zijn gemaakt door Fifi.

‘Mensen Om Je Heen’

Dit is de lo-fi versie van het album ‘Mensen Om Je Heen’. Het verscheen in 2019, met tien eigen Nederlandstalige liedjes. De opnames zijn gemaakt met een mono-cassetterecorder, akoestische gitaar en zang. 

‘Mensen Om Je Heen (Lo-fi Versie)’

Het album ‘Weemoedstraat’ bestaat uit tien eigen Nederlandstalige liedjes en verscheen in 2019. Ook hier heb ik ze opgenomen met alleen zang en akoestische gitaar.

‘Weemoedstraat’
Op het album “Wonder” staan zes van mijn Nederlandstalige liedjes, die ik in januari 2020 heb opgenomen. Behalve akoestische gitaar speel ik zes verschillende instrumenten op een keyboard dat ik in januari 2020 heb gekocht. De poppen op de hoes zijn gemaakt door Fifi.

‘Wonder’